Új hozzászólás Aktív témák

  • johndeegwed

    tag

    Na most minden kiderült :)) vagy beborult :(((
    Mai nap folyamán eléggé unatoztam gondoltam ránézek ajtóban lévő pioneer hanszorokra.
    gyári burkolatot leszedtem és észre vettem hogy csavarok ki voltak lazuva a muanyag kiemelőgyürükböl. Gondoltam ha már kivan lazulva a rögzittés akkor kicsit még csavarok.
    igy derült ki hogy 16cm-esek a kicsikék és 3 utasok . Mivel kiszedtem piokat gondoltam bele próbálom emphaser ecp-6 kicket. Na itt kezdett beborulni. mivelhangszó csatlakozója kb 3-5 mm-er miatt nem tudtam rendesen bele illeszteni. Talán ha kicsit tuszkoltam volna bele illeszkedett volna de kicsit csattogott az emphaser szerintem azért mert nem volt rendessen rögzitve de ezt talán ti jobban tudjátok miért van.Lényeg a lényeg hogy végülis be tudná paszirozni és rögzitteni emphasert ami majd később meg is fog történi.
    de előtte gondoltam kérek 1 kis tanácsot. Mert elképzelésem a következő emphaser első két ajtóba nem tudom ehez kelleni fog e hangváltó de erősitőre szeretném kötni és véleményem szerint talán magas sugárzó vagy csipogo is kéne mellé. Két oval pioneer fejesröl szólna ,
    első ajtóban emphaser + magas erősitőröl.+mélyláda. hátsó ajtóban lévő 8 vagy akárhány cm-es kicserélve lenne 16 cm-s piora és ez ovallal szólna fejesröl.
    Jobb lenne mostani rendszeremnél????????????

Új hozzászólás Aktív témák