Új hozzászólás Aktív témák

  • gsc73

    aktív tag

    válasz shteer #19298 üzenetére

    Hali!

    Miért ezek? Nos…..van nekem egy erősítőm, (Jensen Invader 2000) amiből kb. 2*60W RMS jöhet ki, 2 Ohm-on (2 Ohm stable). Gondoltam, hogy 2*2 hangszórót rákötve (2*2 Ohmmal terhelve) ki lehetne hozni a maximumot belőle.
    Hová? Tudom, hogy egy láda lenne a legjobb, de az életvitelem miatt ez nem lehetséges (egyébként Skoda Octavia az autó). Eddig is egy átalakított kalaptartóban volt 2 db. 20 cm-es mélyközép, nem is autóba valók. (én ezeknek a hangjával is elégedett voltam, csak sajnos megsérültek. (nem zenehallgatás közben)). Így jött az ötlet, hogy kb. 40W RMS elviselésére alkalmas 20 cm-es hangsugárzókat, keressek, lehetőleg az érzékenyebb fajtából. Ezeket találtam….hát ezért ezek.
    Keret? Az Alpine-ok párja 17k, amiből kettő esetén, kerekítve 35k az összeg. Lehet (kicsit) feljebb menni, ha van értelme, vagy van jobb, számomra is elfogadható megoldás.
    Elvárások? Amikor autózom, szeretek zenét hallgatni, mindenfélét: a líraitól a house-ig, szinte mindent. Ha már hátul van, akkor legyen mély tartalma.
    Mit javasolsz?

    Üdv: g.

    [ Szerkesztve ]

    kedvenc szavaim: palack, flakon, kredenc, fridzsider, ibrik, trafik, szvetter, fregoli, rezsó, sparhelt, vájdling, szifon, gardrób, partvis, spejz, tégely, drót, abrosz, lavór...szocreál.

Új hozzászólás Aktív témák