Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    trencsy: Ha csak előre kerül koax szett, akkor érdekel, priviben dobj egy árat légyszi (úgy látom 145ös átmérővel hátra biztos nem megy be.)

    orbano: Hmm, igen is meg nem is. Low cost projekt javítani a hangon, és egy kellemes szett hátul nem baj ha van, oda tíznél többet nem is áldozok semmiképp (most tudod mi van hátul? hehe, inkább nem is mondom, közel ahhoz mintha semmi nem lenne). Plusz az utasok igénylik :) (Vszínű gyári első ráheftölt másik gyári magassal pont jó lesz hátra másnem, 'ingyé' van.)

    Nem keverem a szobai rendszert az autóval, ott erősítő/hangfal tuningra magában többet költök mint itt az egészre akarok.
    Az ajtó zajcsillapítása tűrhető, (nagy vastag rezgéscsillapító lap rajta gyárilag, meg felénél egy törés a lemezben hogy még merevítsen) egyelőre marad így, plusz nem hangosan (szobaihoz képest határozottan halkan) hallgatom az autót.

    Az tuti hogy akusztikailag jobb az A oszlopon a magas a pofám fele fordítva, de most nem ez a feladat :) Vagy bemegy a gyári rács alá, vagy nem jön sehova.
    Éjjel azon filóztam, hogy az öklömnyi helyet vastag, kemény szivaccsal kibélelem, és komponens szett magasát ez nekinyomja a rácsnak, és kész a felfogatás... Ha van jobb ötletetek mondjátok...

    És a 'költői' kérdés: Hasonló árban hogy viszonyulnak a komponens és koax szettek? Pl MX165 vs CO165? (Egy szinttel fentebb van a koax, tudom, de nem hallgattam ilyenek, fingom sincs.)

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ: Újszerű Garmin Vivoactive 5 fehér 65k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák