Új hozzászólás Aktív témák

  • footy

    addikt

    válasz engine88 #24096 üzenetére

    Ha csak kicserelned a hangszorokat akkor inkabb hagyd az egeszet. Amiket kineztel koaxok, amugyis hulladek ebben a kategoriaban mind. Ket tanacsom lenne, ha elfogadod.
    1. Ebay-n ne keress ugy hangszorot, hogy az autod tipusat adod meg mert csak tularazott szarokat fogsz talalni. Nezd meg az autod foruman milyen atmeroju es melysegu hangszorot lehet berakni es az alapjan valassz. Ha megadod a parametereket es hogy mennyit szansz ra, akkor itt is sokan fognak tudni tippet adni.
    2. A (auto)hifi rendszer, ami annyira eros amennyire a leggyengebb lancszem az. A kabelek es a szigeteles teljes erteku komponensek. Semmit nem er a legjobb hangszoro ha nincs normalisan beepitve, szarul fog szolni. Ha melyeket akarsz az ajtobol, akkor ki kell szigetelned az ajtot, egyebkent csak puffogas lesz. En a helyedben mindenkepp a szigetelessel kezdenek, lehet hogy az a plusz mely amit ad eleg is lenne, ha nincsenek nagy elvarasaid a minoseg iranyaban. Ha ez meg nem eleg, akkor erdemes lenne egy erositovel megtamogatni a gyari hangszorokat es ha ez sem hozza meg a kivant eredmenyt, akkor cserelni a hangszorokat. Egy szo mint szaz inkabb gondold at, hogy megeri-e igy.

    +1 Olvasd el az elso hsz-t

    ui.: egy erősebb teljesítményű párost. a hangszoroknak nincs teljesitmenye, a megadott szamok azt mutatjak mennyit kepes elviselni. A fejegyseg vegfokarol pedig altalaban 2x10W jon le.

Új hozzászólás Aktív témák