Új hozzászólás Aktív témák

  • tucsike86

    tag

    válasz trassher #2902 üzenetére

    Ha nem akarsz farigcsálni és maradsz a gyári méreteknél, akkor is van azért elfogadható megoldás. Rendeltek már tőlem 10cm-s KicX ALQ koaxokat, be is raktam.. Hát meglepődtem, hogy "jéé ez ekkorát szól"? :D Meglepő.. Mármint a méretéhez képest, nem rossz. Szettből szerintem nem létezik szett csak koax, ami 10cm-s. Szetthez minimum 13cm-s hangszóró van (úgy tudom, lehet tévedek), viszont ha emlékezetem nem csak valami fül-letörögetős akcióval azt még be lehet erőltetni a 10cm-s gyári hangszórók helyére (persze ez valószínűleg típusfüggő).

    Minden esetre az általam említett ALQ sorozatnak van elég korrekt oválja, amit tömegével szoktak venni, korrekt darabok. Azok az első 10cm-s "csipogókkal" ( :D:D:D ) együtt már eléggé nagyon jól szólnak. (Csipogó: a hátsó koaxokhoz képest mérve, persze). Ezekkel az oválokkal basszusban hát, nem lesz hiány az tuti!

    Árakat nem írhatok ide (a keretedbe belefér bőven), no meg ez csak egy ötlet volt. Mélyláda + erősítő + szettet nem fogod vele túlzenélni nyilván, de az ALQ oválok 45-50W-al hajtva már nem csak mélyet adnak, de ütnek is.

    Szerk: Ja, ezekről beszéltem

    - KicX ALQ-402 (10 cm koax, 60/110 W, 2 utas, titán magas, 80 Hz-20kHz,89dB)
    - KicX ALQ-693 (6x9 ovál, 100/200 W RMS, 3 utas, alu membrán)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák