Új hozzászólás Aktív témák

  • ZsigulicsiI

    csendes tag

    Nem tudom, hogy az erősítő lett-e volna kevés... a terhelés a negyedéig van felhúzva csupán, de így is erőteljesen dinamikusan ment 2 ohmra volt kötve :) (a mély megy 2,4,8 ohmon bekötéstől függően)

    nem tudom mennyit számíthat... kb. egy hónapja tettem zárt ládába... érdekes módon most hogy megjött a meleg ment tönkre... míg rossz idő volt itt értsd 15-20 fok körül nem volt gond. ezzel a beállítással hallgattam már vagy 4 hónapja (3 hónapot reflex ládában 1-t zártban) eddig bírta. (már használtan vettem nem tudom, hogy esetleg nem volt-e már korábban vele gond)

    továbbá ez lehet jobban számít, hogy a töltéssel mindig gondom volt... terhelve pl. a fényszóróim is a mélynél mindig elhalványult mintha villogtattam volna amikor határon szólt :S

    Ez a legnagyobb gondom... benzines autó 55 amperos az akksim és hiába van egy jó 5 fahrados kondim( pedig mindig 13,4-t mutat a töltés jelzés) nem sokat segít az audio system helon szettekkel nagyon sok áramot vesz fel a rendszer... az öcsémnek van elfekvőben egy audio system x-ion 280.2-s erősítője amit nekem adna nem használja... de mivel már a töltés ehhez a rendszerhez sem elég már nem merem azt is betenni :P 50 r-s dietz a tápkábelem azzal nem hiszem, hogy gond lehet :)

    jövőre szeretnék egy dízelt venni átpakolni a zenémet :) ezért már plusz akksira nem akarok költeni a benzinesbe... remélem a dízellel már nem lesz gond :)

    a nagy dilemmám az, hogy az új hertz amilyenem van most egy helyen le van árazva... 229 euró garival. Viszont találtam ládástól egy még garanciás helon 12 spl-t 250 euróért :S az új ára 600 euró körül van :P nem tudom mit tegyek, mert a hertzet ismerem nagyon meg voltam vele elégedve :) míg a system spl-t soha nem hallottam szólni...

    a mostani hertzemet pesten megcsinálnák 10 ezer forint körül... csak nem tudom mikor megyek haza...

    Ott valami gixer lehet, ha leégett a nyomónak a tekercse..az erősítő nem volt csövig tekerve? Szépen hangzik a hidalt 400w, de a Helon 12SPL az igencsak versenyszériás, hangnyomás szub ami azért igényli a teljesítményt, nem tudom, hogy menynivel lesz hosszabb életű mint a Hertzed.. nekem gyanús, hogy a kevés erősítőteljesítmény segített a szubon.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák