Új hozzászólás Aktív témák

  • sgery

    őstag

    válasz szgaborsz #37829 üzenetére

    Nekem a jvc fejes hangerö gombján volt gyárilag egy pici karc. Mondjuk ezek a fejesek olyan gagyi müanyagból készülnek, hogy nagyon karcgyüjtöek.

    Ezen kívül amit vettem most erösítöt MM-ban, azon is volt egy kis karc. Vissza is vittem volna, de már nem volt készleten több és amúgyis hogy bizonyítom, hogy már ott volt. Meg amúgy is jó árban volt :) Amúgyis takarásban van, túlélem...

    Runner125
    Fogtam 3db 5x5-ös stafnit, méretre vágtam, eggöl 2db-ot odarögzítettem az alvázhoz (elöször nem akartam lefúrni, de mikor láttam, hogy ott áll ki belöle gyárilag egy csavar akkor elfér még 2db, illetve alul pont egy erösítö nyulvány van, így nem közvetlenül az útra néz a lyuk, még van egy lemez ami véd a sótól) aztán erre rögzítettem az erösítöt. Stabil, meg sem moccan.
    Esetleg még azt tudom javasolni, hogy a szönyeg és az alváz között van egy szigetelö anyag (legalábbis nekem ott a gyári), azt kiszeded, a helyére egy osb lapot tolsz és arra fúrod rá a rögzítö stafnit. Így mondjuk nem lesz atomstabil, de ha ütközöl vagy rallyzol akkor sem fog kiesni. Mondjuk érdemes az osb-t lekezelni, ne ott rohadjon el a párában.

    [ Szerkesztve ]

    FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)

Új hozzászólás Aktív témák