Új hozzászólás Aktív témák

  • Osynho

    addikt

    válasz sgery #37837 üzenetére

    X50bt-rol váltottam BT60u-ra (ez a 92sd elődjének tekinthető). Azt az elejen tegyük tisztába, hogy ezek a fejek nem csúcs es meg csak nem is felsokategoriasak. Eros köze p kategória, jo hanggal, jo szolgáltatásokkal. Ezert az általad az anyagminőségre tett eszreveteleidet ennek fényében kell értékelni. mas szoval, ennyi pénzért ez van. :-) azert en elegedett vagyok, az x50 3 pálcás felepitese utan felüdülés volt kézbevenni a bt60u-t. Fém egy ilyen arketegoriaju készüléken? :-) Hat az nincs. a kezeloszervekkel szerintem nincs gond, a hangerogomb pl szerintem nagyszerü, jo fogású, kattog amennyire kell, jo vele navigálni. nekem a menu is korrekt, 1-2 dolgot kellett megtanulni, azota simán megy. az tény, hogy par menupont olyan gombokkal hozható elo, ami eloszor nem tűnik logikusnak. külön örülök, hogy nincs rajta erintogomb, kiidegelne rövidtávon, dehát ízlések es pofonok.

    A kijelző az, amit nem értek az esetedben. Az enyémen korrekt. Ok, gyenge a fény ereje, direkt napsütésben kicsit nehezebb olvasni, de az autoban azert árnyék szokott lenni. Nem tudom milyen elvarasaid vannak egy hugi egység kijelzőjét illetően, nekem eleg annyi, hogy pont eleg jo felbontású, tehat viszonylag sok szöveg z olvashatóan megjelenik rajta, sok sorban sok infót mutat, a megjelenitett dolgokat teljesen személyre lehet szabni. emellett rengeteg szinvariacio elérhető. en nem nezek full hd-s filmeket az autoban, tobb nem kell egy fejegysegtol.

    A flac támogatás hiánya fajo pont lehet, de az usb is az alsóbb kategóriában jelent meg elöször, most is elterjed szepen lassan. ra kell dugni egy ipodot es kesz. :-)

    összességében nagyon elegedett vagyok a fejjel, 80 euróért jo vétel volt, a 92esen csak az aktiv váltó miatt gondolkodok, de egyelore kielégíti az igényeimet ez is.

Új hozzászólás Aktív témák