Új hozzászólás Aktív témák

  • orbano

    félisten

    válasz fero02 #3858 üzenetére

    de pontosan erről van szó:

    egyben veszel egy rendszert, a rendszerre szóló garival, vagy alkatrészeket veszel? ha az előbbit, akkor a rendszerbe bele nem nyúlhatsz, mert elszáll a gari, ugyanúgy, ha alkatrészt veszel, elszáll a gari, ha leveszed a VGAról a hűtést, vagy felbontod a HDD-t.
    a számítógépre sem véletlenül raknak matricát hogy ne bonthasd fel: így ha BÁRMI elromlik, ők javítják. ha te utólag beleraktál még három bővítőkártyát és kicserélted a VGAt, akkor már nem "fair" bevinni az egész gépet, és rájuk bízni a hibakeresést a saját költségükön. ahogy kocsit sem viszel vissza a garanciális márkaszervizbe, ha időközben kicserélted a vezérműtengelyedet és tönkrementek a szelepek, vagy mittomén.
    miért lenne ez autóhifinél pont másképp? ha alkatrészeket veszel és az egyik elrontja a másikat, a Te bajod. ha rendszert veszel, amit beállítanak, akkor pedig ne piszkálj bele olyanba, amitől baja lehet. plána ha a hangminőségre is van "garancia". ha rátenyerelsz a fázisállító menüben az egyik gombra, akkor milyen alapon reklamálsz ingyenes szervizelésért hogy állítsák vissza, mert szar a hangja a hifidnek,

    A vér nem válik VAZZE!™

Új hozzászólás Aktív témák