Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz Shkiz0 #38856 üzenetére

    Hopp, látom írtad is, h B5 Passat, abba remekül elhelyezhető a 2 DIN.

    Nézd, nem nagy cucc az élőkép minősége, ha gondolod csinálok róla fotót, ehhez nyilván hozzájárul a megjelenítő 800 x 480-as felbontás, ami azért nem egy iPad retina display :D , és a - nah ezt lehet bátran ebay-ről venni - tolatókamera rendszerint VGA felbontása.
    Arra viszont tökéletes, h megláss egy a holttérben megjelenő kutyát, faágat... és parkoláskor van még nagy haszna, sokkal könnyebben kicentizhető a hely, hiszen a radarok jó része már 30cm-es távolságtól folyamatosan sípol.

    Olvass utána, az biztos, h a 4xxx a belépő 2 DIN-t jelenti a Kenwood-on belül. Talán van 5-ös, de 7-es és 8-as széria biztosan. Tippem szerint nem csak a tudásban van különbség, hanem a fejek zenei teljesítménye is nő, ahogy az áruk is.

    A GPS-es verziók viszont rendszerint 2x annyiba kerülnek. Most újonnan 250 alatt nem nagyon látok, s az még mindig egy 4-es, belépő Kenwood. Nyilván itt a fő ok az, h a jogokért (Garmin, IGO) és magáért a navi szoftverért iszonyú pénzeket gombolnak le a térképgyártók. A dolgo rákfenéje, h minden neves gyártó saját OS-t használ, pedig az a jó kis WinCE.., hu de bírom. :)
    Alternatív megoldás lehet erre a MirrorLink képes fej. Összekötve a telefonod képet - ami akár lehet épp a navi is - megjeleníti a fejegység monitorján.
    /Most is árulnak egy DNX7200-at, mondjuk durva h én 3 hónapja pont fele ennyiért jutottam hozzá./

    [ Szerkesztve ]

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák