Új hozzászólás Aktív témák

  • Osynho

    addikt

    válasz Daywalker #38935 üzenetére

    Igen, ennek a Conducfil-nek a 1,5-es verziója volt a kocsiban. Igazából összehasonlítási alapom nincs, nem cserélgettem az egyes komponenseket csak teszt miatt, de közben sok minden változott a kocsiban. Azt a kábelt egy másik Conducfil váltotta (Sonofil/OFC-YY 10002), de közben a szett is más, így a különbséget nem tudom megítélni. :B Ez volt itthon a szobai hifibe kötve. Ennyi pénzért jó cucc, szerintem. Cable Talk 3.1 váltotta, ami még mindig nem valami nagy eresztés, de magasabb kategória, ezt azért jobbnak hallom a szobában, mint az olcsó Conducfilt.

    A különbség a két fajta Conducfil között a szálak vastagsága. A kettős szigetelésű kevesebb db, vastagabb szálból áll, a sima transzparens viszont finomabb összetételű. Utóbbi szimpatikusabb, de koránt sem biztos, hogy ettől jobb is. :)

    CLS225 van most a subnál, de ezt sem használtam máshol, így erről sem tudok összehasonlító elemzést prezentálni. Jól szól. :DDD A hossza miatt inkább 4-es kellene, de elég macerás egy kábel próbálgatás miatt szétbombázni a fél kocsit. :(

Új hozzászólás Aktív témák