Új hozzászólás Aktív témák

  • orbano

    félisten

    válasz gpatrik #5083 üzenetére

    erősítőben nem gondolkodol?
    ha minőséget akarsz, és 20-25 ezret akarsz költeni hangszóróra, akkor a 4 hangszóró (ami amúgy is felesleges) ki is van lőve, mert tizenezerért nem kapsz normális minőségű szettet.
    Használt cuccoktól mennyire zárkózol el? Ilyen árkategóriában fényévekkel jobb cuccokat kapsz használtan.
    Fejegységben milyen követelményid vannak? Ha az audioCD (esetleg jobbfajta MP3) elég, nem kell bluetooth, meg anyámkínja, akkor keress használtan Alpine CDA-9847-et. Nagyon jó hangú fejegység, Neked elég lesz (már amennyiben akarsz erősítőt, ami erősen ajánlott)
    Hangszóróban nem tudok mit mondani, van annyi, mint a sz*r, majd segítenek talán a többiek. Párszor ajánlottuk itt erősítő nélküli konfigba az Audio System MX 165 Plus-t, újonnan 20k körül mozog és elég érzékeny ahhoz, hogy elfogadhatóan szóljon fejegységről.
    Ha hajlandó vagy 20-30 ezret költeni erősítőre, akkor már egy óriásit ugrasz minőségben. Ennyiért használtan találni elfogadható minőségű 4 csatornás erősítőt, amiről később szólhat a mélyláda is. Viszont érdemes hangszóróból valami jobbat venni. Nekem eddig bevált a uDimension El Comp 6, újonnan 30k, de carstylingon beszerezhető olcsóbban. Még fejegységről is veri minőségben az itthoni hangfalaimat.
    Illetve ezeken felül számolj azzal, hogy az első ajtót ki kell rendesen bitumenezni, és elő kell készíteni a hangszóró beépítésére, valamit tegyél félre normális kábelezésre.
    Persze csak ha tényleg jó hifit akarsz. Ha ez már sok, maradj a fejegység + érzékeny hangszóró párosításnál.
    Azt meg nem tudom, hogy egy jobb fejegségtől megtáltosodik-e a gyári hangszóró, szerényke tapasztalataimból ilyenre nem futotta :)

    A vér nem válik VAZZE!™

Új hozzászólás Aktív témák