Új hozzászólás Aktív témák

  • orbano

    félisten

    válasz gpatrik #5088 üzenetére

    Azért ne mismásold el az erősítő kérdését, mert az Audio System szett inkább csak egy kompromisszum az érzékenysége, és ezáltal a fejegységről használhatósága miatt. Kicsivel többért (pl az említett udimension element) már sokkal jobb cuccot kapsz, bár egy ilyen csak erősítőről kel igazán életre, fejegységről.... mondjuk úgy, hogy hallgatható. A gyárinál nyilván úgy is sokkal jobb :)
    A "műanyag doboz" fílingen sokat tud javítani a szigetelésen felül egy ajtópanel, ami egy plusz 25k-s tétel, ha tervezel. Persze enélkül is jól fog szólni, és bármikor "bővíthető" vele a rendszer, de sokat fog számítani, ha egyszer rászánod magad. Legalábbis nekem ezt mondták, én épp ebben a fázisban vagyok, remélem a köv. héten már testközelből számolhatok be a hatásairól :)
    Dimension szettet szoktak árulni, de leginkább a Jr. szettet. Abba inkább ne menj bele, az Elementtel jobban jársz.
    Egyébként ha a héten végre tényleg bekerül a rendszer a kocsimba, és jársz Pesten, meghallgathatod, hogy tudd az említett költségekért cserébe kb. mit kaphatsz. Sokat jelent, mert lehet, hogy nincs szükséged ilyen minőségre, vagy éppen gutaütést kapsz, hogy milyen sz*r és elmegy a kedved az autóhifitől :)
    Sőt, ha lehet, keress valakit akinek van az audio system hangszóróból és fejegységről szól, mert lehet azt mondod ez neked pont elég, és akkor feleslegesen költenél erősítőre, kábelekre, ajtópanelra.

    A vér nem válik VAZZE!™

Új hozzászólás Aktív témák