Új hozzászólás Aktív témák

  • zsolt19900

    őstag

    nagy gondolkozások ill. rágások árán úgy döntöttem, hogy megvalósítanám az autómban az aktív bekötését, tudom-tudom távdoktorkodást nem is kérek, de: egy két tanácsot, pl: amikor bekötöm (a kábelezés meglesz egy kedves fórumtárs segítségével aki leírta, hogy a fejemnek megfelelően hogyan tudom bekötni, bekábelezem) akkor ugye ha jól rémlik nem szabad csak sity-suty elindítani bármit rajta, mert ha xy frekit ráküldök pl a magasra akár szét is mehet? továbbá ha aktív lesz a rendszer, akkor az erősítőn mindent tekerjek le? vagy teljesen fel? (mármint a fenkivágások potméterére gondolok), mivel ugye azt ezentúl a fej fogja vágni.

    Itt van a diskurálásunk vége ahogy a rendszeremet be lehet kötni, az egyik csatorna a közép egyik frekijének bent kell hagyni a hangváltót, mivel azt a fejem nem tudja vágni, de a többi az teljesen mehet aktívban:

    Osynho fórumtárssal beszéltük meg akkor a dolgot

    Van 4 csatornányi erősítőd. 2 csatornára mehet a magasakra a fejről vágott jel, azt biztosan tudja, a másik 2 csatornára meg visszateszed a hangváltót, de csak a mélyközepet kötöd rá, ami megvágja a tetejét, az alját meg ugye tudja a fej. :) Így ugyan nem tudsz a vágási meredekséggel, frekvenciával variálni a mélyközépnél, mert az ugye fix a hangváltó esetében, a magasnál viszont lehet játszani. Meglesz a 4 külön hajtott hangszóród, innentől kezdve lehet időkorrekciót állítani.

    ez a felállás is fog javítani (ha rendesen összelövöm) a mostani passzív helyzeten? igazából tetszik ami most van, szép a képe számomra stb. stb. de most hogy említettétek, hogy esetlegesen az element elsőszettemnek a hangváltója a gyengéje így hát megpróbálnám -igaz félig- kiváltani.

    Vágjak bele, vagy így hogy maradnia kell úgymond a mélyközéphez a hangváltónak, így nem igen éri meg?

    Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--

Új hozzászólás Aktív témák