Új hozzászólás Aktív témák

  • tboy93

    nagyúr

    (#55245) kacsa7 Eddig nekem is voltak kételyeim a szett magasával kapcsolatban, de az MS óta elértem azt a szintet ami nekem megfelelő. Hallottam már jobbat, ott van haver rainbow profi line szettjének a magasa, szintén MS-el hajtva és egyértelműen jobb, de én "beérem" ezzel is, tetszik na :D Lehet egy profi azt mondaná hogy gyatra a színpadom, nekem meg már ez is hűha. Hallom honnan melyik hangszer szól, egy-egy vokálnál meg szó szerint elmosolyodok mint egy kisgyerek.

    (#55246) Joe fiú Sub próbára simán összefuthatunk valamikor :K Már PiciPetivel is beszéltem, nála is lapul a garázsban ez-az.

    (#55247) simi811118 Szintén így vagyok vele, nagyon szívesen meghallgatom más új szerzeményét, gyűjtöm az infót, segítek másoknak ha tudok.

    (#55250) Lite ugyan már ;]

    (#55251) Kavics83 Azért várat még magára a dolog, az anyagi része miatt is, meg még nem tudom mit akarok pontosan.

    (#55252) kobefiam Az az MPS valami csoda. Egy jolly joker. A gyár pofátlanul képes volt megadni a specifikációban 2*24w-ot, aztán durvábbat szól vele a kick mint a zx450 580w rms-ével :U Én nem tudom mi van ebben az erősítőben, de baromi dinamikus, jó karakter.. Ezután az erősítő után döntöttem el véglegesen, hogy teljesen felesleges wattok után menni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák