Új hozzászólás Aktív témák

  • hunterecske9

    újonc

    Ez a szett menyire megfelelő egymással?

    http://autohifioutlet.hu/termekek/autohifi/autoradio-fejegyseg/1-din-fejegyseg/mp3/t:12369/pioneer-deh-1800ub
    fejegység 20 k

    http://www.arukereso.hu/hangszoro-c3618/pioneer/ts-a172ci-p137250370/
    Első hangszóró ajtóba 20k van benne hangváltó is . fogalmam sincs micsoda de azt mondták hogy elvileg be kell bele .

    http://www.arukereso.hu/hangszoro-c3618/pioneer/ts-g1332i-p256433887/#termek-leiras
    hátsó hangszoró ajtóba 9k

    http://www.arukereso.hu/hangszoro-c3618/pioneer/ts-g173ci-p258693733/#
    kalaptartóba hangszóró 13k

    https://www.mall.hu/autohifi-erosito/pioneer-gm-a3602
    erősitő - 25k

    http://www.paradoxautohifi.hu/autohifi/kabel/kabelkeszlet/ground-zero-gzpk-10x.html
    kábelezés 12k

    Nos azt szeretném kérdezni hogy kábelezésben mást nézzek ? Írták hogy fontos azokra is kicsit komolyabb összeget fordítani de fogalmam sincs milyen kell és szerelőhöz mindent oda akarok vinni hogy ezek kerüljenek bele . Nem vagyok otthon a témában azt akarom elérni hogy lehessen kicsit feljebb tekerni a zenét amikor autózgatunk haverokkal és ne kezdjen azonnal el recsegni ha Nightwisht vagy Eluveitet hallgatunk és éppen egy magasabb hangot próbál kiénekelni az énekesnő .

    KB 90-100 ezer forintom lenne erre . amit itt leírtam az majdnem 100 ezer és fogalmam sincs ezen felül mennyi ennek a beszereltetés szakival (autóvillamosságihoz tervezem elvinni az jó vagy külön hifishez kéne ? ) de remélem ezt 10 ezerért beépítik .

    Szóval az lenne a kérdésem hogy akkor ez így menyire megfelelő összeállítás ? Mint említettem nem értek hozzá csak hallatom a falusi pletykákat és az alapján összeválogattam . (azaz a pioner jó a többi rossz ez a falusi pletyka) kb az autókról is ennyi fogalmam van ezért is akarom mindenképpen elvinni megcsináltatni szakemberhez és nem itthon nekiállni mert ha kiszedném az autó hangszórót nem indulna be az autó motorja mert valamit elrontottam annyira béna vagyok ezekhez . Amúgy az autó amibe lesz egy Mazda 323F combi BJ típusú autó és főleg rock zenét fogok benne hallgatni ezért is nem számoltam mélynomot bele mert azt hiszem az rock zenéhez nem kell . (nagyon bot fülem is van szóval így magyarázzátok nekem a magas mély hangokról tiszta cink volt amikor gimnázium 10. osztályba megbuktam rajzból és 2-es lettem Énekből de matek és földrajz OKTV-re jártam xD .. ) Szóval a cél annyi hogy lehessen benne a gyárinál azért kicsit hangosabban zenét hallgatni és ne kezdjen nekem recsegni ropogni .

    Előre is köszönöm a normális válaszokat.

Új hozzászólás Aktív témák