Új hozzászólás Aktív témák

  • fojtviki

    senior tag

    válasz kk831228 #63846 üzenetére

    Na latod pont errol beszelek :DDD Jo oke focal AS. Viszont ugye Linkelek nekem fentebb a steg mlle hangszorokat [link] Elvileg ez jobb az AS-nel. Itt ugye picivel dragabb mint a focal £14-al. Viszont ugy latom ez ugyan az itt:[link] sokkal olcsobb konkretan £20-tal mint a focal. Szoval remelem erted, hogy mi a habozas oka. Mert ha ez jobb mint a focal, akkor csak ezt kellene megvenni raadasul olcsobban:) Sajnos nincs lehetosegem kiprobalni ez a nagy baj. Probalnek olyat rendelni, ami jo, gondolom az £500-os valogatasnal nem lenne csalodas. Szoval az eselyt nem szeretnem megadni, hogy rosszat vegyek. De mostmar teljesen lebeszeltel, szoval lesz ami lesz alapon fog menni a dolog, mert lassan 2 hete vacillalok es oszinten szolva unom. :R

    szerk: annyi jo az egeszben, ha veletlenul az elvarasok alatt teljesit, akkor az otthoni kocsiba be lehetne rakni, attol kb a legolcsobb mukodokepes rendszer is jobb mint ami most van benne:)

    troll81: rosszul gondolod, lehetetlen venni kb stag erositot. Attol az eladotol meg mar csak azert sem veszem meg, ne tegye best offerre ha £10-ot nem hajlando engedni! Nem szeretem az ilyet, ha nem akar engedni akkor tegye buy it now-ra best offer nelkul ennyi. Illik egy £200-os tetelnel £10-ot engedni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák