Új hozzászólás Aktív témák

  • KubanitoS

    veterán

    Kedves Topiklakók!

    A segítségeteket szeretném kérni hangszóróválasztásban. Az autóm egy Suzuki S-Cross, amely gyárilag elégtelen minőségű hangrendszerrel érkezett. Az első és hátsó ajtókban van egy-egy hangfalpár, valamint elől van egy magassugárzó pár. Már alap rádióhallgatáskor is érezhető a Szokol-fíling, hangosítva a dolgot elkezd torzulni is gyönyörűen. Az állapot tarthatatlan. :DDD

    Semmi extra igényem nincs, mindössze a gyári hangszórókat szeretném kicseréltetni, maradna a fejegység is. A cél a minőségibb hangzás kialakítása.

    Abszolút nem értek az egészhez, a beszerelést sem én végezném, viszont aki csinálná ahhoz már hangfalakkal kell érkeznem. Amit eddig sikerült kiderítenem, az az lenne, hogy kell beépítő keret. Ezt néztem ki. Gondolom kettő pár kellene majd nekem.

    Most jön a problémás rész: Mit is vegyek előre, hátra? Egyutas, kétutas legyen (akármit is jelentsen ez)? Milyen teljesítményű, érzékenységű (vagy mi a fene)...

    Na ebben szeretnék segítséget kérni tőletek. Tudomásom szerint 16,5 cm-es hangfalak vannak a kocsiban, gondolom ez a szabvány.

    Máshol olvastam Hertz hangfalpár ajánlást.

    Előre.
    Hátra.

    Ezek vajon megfelelőek lennének? Vagy esetleg van jobb alternatíva?

    Mindenre nyitott vagyok!

    Köszönöm a segítséget!

    Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

Új hozzászólás Aktív témák