Új hozzászólás Aktív témák

  • expander

    senior tag

    sziasztok,

    par honapja vettem egy 2007-es jettat, amiben egy (azthiszem) A-Sure 9"-os android 6.0 fejegyseg volt mar beepitve, tokeletesen mukodo hatso kameraval.
    Par het utan lemerult az akksu, aztan par heten utan megint es megint, ugyhogy kezdtem gyanakodni, hogy valami nem koser.

    Elvittem egy hozzaerto emberkehez, es kiderult, hogy "nem tud elaludni" az auto, tehat tobb, mint 20-30 perc utan is irtozatosan magas az aramfelvetele. Egyertelmuen az egyetlen nem-gyari dologra, a fejegysegre gyanakodtunk, lehuztuk, viszont ugy sem szunt meg a hiba.

    Most 1 het mindenfele meres/teszt utan kiderult, hogy hiaba van lehuzva a fejegyseg, valamit nagyon durvan osszezavar a rendszerben. A kormanyoszlop-elektronikat (?) ujra kell installalni, ezutan megszunik a hiba, viszont amint csatlakoztatva lesz a fejegyseg, ismetelten tul sok aramot vesz fel alvo allapotban az auto. Akkor is, ha ezutan ismetelten le van huzva a rendszerrol. Ezutan ismet egy ujabb reflash oldja meg csak a gondot.

    Egyebkent tokeletesen mukodik mindenfele funkcio rajta, tokeletesen kommunikal a canbuson, folyamatosan van gps jel, mukodik a kamera stbstb tehat tenyleg tokeletes.

    Kerdes, hogy esetleg az autommal "nem kompatibilis", vagy a fejegyseggel lehet valami? Mindenkeppen szeretnek egy hasonlot venni bele, csak azert nem mind1, hogy ezt kidobom a kukaba, vagy esetleg el lehet-e passzolni valakinek, akinel nem jelentkezik ilyen problema...

    (Egyebkent van ajanlott keszulek, 8-9" meretben, gps, bt, kamera kezeles feltetelekkel?)

    Jart/hallott mar valaki ilyenrol ? :)

Új hozzászólás Aktív témák