Új hozzászólás Aktív témák

  • mandras81

    senior tag

    válasz elod22 #70135 üzenetére

    Szerintem nem szükséges off-ba tenned, a zenelejátszó szoftver szerves része a konfignak. Azt hittem, hogy Spotify-t használsz, mert annál én is tapasztaltam, hogy bizonyos beállításokkal rettentő szarul szól, de akkor gondolom az Iphone-t meg egy másik alkalmazással használtad, így kizárhatjuk az EQ és társainak beleszólását...

    Tök érdekes, mert rákeresve az MMCS aux-os dolgaira nem igazán látok panaszkodást a minőségre. A legjobb persze az lenne, ha meg lehetne hekkelni a gyári hdd-t, amire itt (#7) le is írnak egy - felhasználói szintnél mélyebb informatikai tudást feltételező - próbálkozást, csak azt nem látom, hogy ezután hogyan lehetne feltölteni mp3-mal pl., mert egy másik oldalon meg egy a saját média fájltípusról beszélnek:
    "I can say that it appears the MMCS encodes music to "RIFF (little-endian) data, WAVE audio, stereo 44100 Hz" format as "*.sc" files in a directory tree. I have no idea how the database stores the track names and what not, so there's still more hurdles to transferring our own mp3s to it. Also all the boot-up animation and screen backgrounds (including the rear-view camera guides) are either bitmaps or (animated) GIF images -- i'm sure they'll be easy to change!"

Új hozzászólás Aktív témák