Új hozzászólás Aktív témák

  • Az-X

    őstag

    válasz Uzmany #7995 üzenetére

    A szigetelés nem kérdés :) Az az első lépés... a két első ajtó kijön olyan 25K-ból, nekem a csomagtartót is szigetelni kell, de ez nem mindenkinél van így. Tehát ha mákod van akkor 25K plusz ha még szánsz arra is akkor egy ajtópanel.

    A 300K nagyon jó pénz. De ha elkezdesz mindenből újat és nem rendesen átgondoltan venni, akkor hamar elfogy. Ha utána jársz mindennek és szépen összeválogatod a cumókat akkor viszont "sírva hallgatós" rendszert lehet összehozni. :)

    Azt viszont tudnod kell, hogy ez nem 2 perc. Sokat kell olvasgatni, kérdezgetni, hogy mi a jó, meg kell keresni, ki kell várni a jó vételeket... ha nem ragaszkodsz márkához, akkor érdemes találkozóra elmenni, ott tudsz hallgatózni.
    Az is nagyon fontos, hogy a szerelést egy jó szakemberrel végeztesd!

    Én augusztus óta még csak most tartok ott, hogy nagyjából minden megvan ami kell. Több cuccot Angliából, Németországból, de olyan is volt amit az USA-ból (az USA-ról lebeszélnélek) rendeltem. Közben csináltam pár buta vásárlást is, de ez van :) Most végre kezdődhet a beszerelés.

    Csak egy példa... pl az első szettem egy MB Quart QSF 216 Nano. Ez itthon 218e Ft az egyetlen forgalmazónál. Viszont a német eBay-en találtam egyet. Vadi új, az eladónak nem fért be a kocsijába. Így hozzá jutottam 282 euroért, az itthoni ár kb 1/3-áért lett meg :)

    :)

Új hozzászólás Aktív témák