Új hozzászólás Aktív témák

  • _seth_

    veterán

    válasz Samus #8350 üzenetére

    SAL és MNC-nél biztosan jobb ez 100% :)

    Mióta írták sokan, hogy a sony nem olyan jó meghallgattam pár alpine, audiovox, kenwood, pio és jvc-t. A jvc nekem még olyan jónak sem tűnt mint a sonym, audiovox kissé le volt harcolva is és szerintem nagyon vacak volt a kábelezés is mert hangerő volt de recsegett az egész... pio szépen szólt nem új darab kb az én xplodom korabeli de a szép lcd tetszett és rosszabbnak semmiképpen sem mondanám, a részletes EQ valóban jó dolog tud lenni ha nagy szükség van rá (nekem 3 sávos EQ van + SUB vezérlés + dinamika). Kenwood nagyon állat cucc :) tetszik az egyszer biztos pedig csak valami alapabb cucc volt: se usb se bt se semmi extra de jól szólt nagyon. Az alpine pedig nyert nálam :) Csak ami tetszene is az 50-60e... annyit pedig mostanában nem adok fejegységre ki az biztos. Egyébként az alpine és kenwood volt olyan minden EQ trükk nélkül mint nekem amikor DM+ be van kapcsolva ami egy kis dinamikát ad a zenének akkor én eltérést már olyan jelentőset nem tapasztaltam de ha tehetném lecserélném a sonym még így is, hogy elégedett vagyok vele :)

    Na meg ez már hozzámnőtt :) ((Túlélte és még mindig jól szól, pedig itt még garis volt.... szerintetek ettől elvesztettem a gariját? nem hiszem... :) ))

    [ Szerkesztve ]

    Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Zalman N5 OF - DeepCool AK620 - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN

Új hozzászólás Aktív témák