Új hozzászólás Aktív témák

  • HThomas

    senior tag

    LOGOUT blog

    válasz konzumpro #11534 üzenetére

    Köszi mindenkinek!

    És egy ilyen ízesített kávénál mennyit számít az őrlő? Itt is igaz a klasszikus képlet, vagy ezekre jó egy alap pengés is? A kézi őrlőknél nem probléma, hogy "benne marad az íz", vagy azt könnyen kipucolom, és akkor már ok?

    Más téma: a Delonghi Rivelia gépről van valakinek esetleg tapasztalata? Ahogy nézem ez egy újabb modell, és nagyjából tudja azt, mint a Dinamica, csak van hozzá két kávétartály, amik között lehet viszonylag könnyen váltani.

    #11533 jjeahh: Én szeretem némelyiket, de nem úgy tekintek rájuk, mint kávéra, hanem mint koffein tartalmú tejes üdítőkre :) Aztán meg van ismerős, aki odavan értük... most akkor muszáj lefőznöm valahogy, és a kérdés, hogy be merjem-e rakni az automata kávéfőzőbe, vagy vegyem ilyenkor elő a Nespresso-t és töltsem bele egy kapszulába.

    #11536 Fross: Jó a szirupos tipp! Régebben vettünk cukormentes Monin-t, csak a cukormentesség eléggé behatárolt... aztán valahogy leszoktunk róla, a Frei meg maradt... de lehet, hogy ezen változtatni fogok, körbenézek újra, mi a mostani kínálat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák