Új hozzászólás Aktív témák

  • Sokka

    aktív tag

    válasz sambenez #10674 üzenetére

    Ezt írtam: "Kivéve ha telezöldes, akkor viszont már az nem mindegy, melyik oldalról jön az áldás. Amennyiben jobbról kapod, nem adtál elsőbbséget az egyenesen haladónak."

    De ha balról, akkor neked nem adtak elsőbbséget.

    Az adott feltevés onnan indult, hogy tudod-e bizonyítani, hogy zöld volt a lámpa, amikor behajtottál a kereszteződésbe, abban a szituációban amikor az oldalról beléd ütköző is azt állítja, hogy neki is az volt. Én erre írtam, hogy a szemből balra is lehet zöld, ellenben lehet olyan közlekedő, aki a másik oldalról érkezik pirosból és csak mondja, hogy zöld volt. Jobb esetben ez nem fordulhatna elő, de sajnos láttunk már rá példát.

    Tehát a lényeg az, ha te egy telezöldesbe zöldön át beérkezel, és oldalról beléd mennek, abban az esetben, ha jobbról jön, te vagy a hunyó (mivel neki is zöld, és ő egyenesen haladó. Tehát adott esetben övé az elsőbbség) Ha pedig balról, akkor jogosan ütöd az asztalt, mert bizony a partnernek 100%, hogy pirosa volt.

    Ezzel pedig szeretném lezárni ezt a vitát, úgy gondolom, hogy szöveg értelmezési hibák miatt felesleges egy topikot teleszemetelni.
    És ezt légyszíves ne úgy értelmezd, hogy problémám lenne veled, mert abszolút semmi ilyesmiről szó sincs.

    Maradok tisztelettel: Sokka!

    ¤>Xiaomi_Redmi_Note_10_5G<¤><¤>70MAI_Pro_Plus<¤>Mibro-A1<¤

Új hozzászólás Aktív témák