Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz Sanyabá #1647 üzenetére

    A kamera oké, de vegyél hozzá infra fényvetőt, vagy bármit, ami infrafényt bocsájt ki. Nekem vannak itthon biztonsági kameráim, szedtem is szét őket, belülről se nagy cucc, drágának se drága, bekábelezni se lesz nagy ügy. Elhelyezés kérdése, de az infra 20m-ig tuti jó, akár egy fejre húzott kapucniba is belevilágít, akkor is, ha töksötét van.
    Rengeteg alternatíva van, de minden attól függ, milyenek a körülmények. Ha a ház, lakás közel van a parkoló autóhoz akkor akár lehetne ip kamera is, otthon a gép bekapcsolva, veszed a műsort, kint a kamera meg dolgozik, a jobbak se túl drágák, legalábbis egy elem fényezésénél nem drágábbak. Ha van az autóra rálátás, mehet két kamera is, egyik fentről, szélesben, másik az autóból, úgy már nehéz kimagyarázni bármit is. Ha messze van az autó, marad a kocsiba pakolt kamera, abból is van pár alternatíva. Lehet elrejtett noti, és usb-s webkamera kombó is, ez a legegyszerűbb megoldás, P4-es noti 15K, a kamera meg 3 ezres max, és akkor már csak két infravető kell: [link] az előtte- mögötte álló autóba, hogy minden meglegyen.
    Ha ez se működik, mert körülményes, vagy egyben megoldás is: [link]
    És akkor még ott vannak a komplett csőkamerák, lehet külön- külön minden xart venni hozzájuk, így megoldható pl hogy két autóban van két infra, két autóban meg két kamera.
    Ezek is jók már, és itt infra is van: [link], csak itt a felvételt kell szintén elrejtett laptoppal megoldani, de egy usb-s vacak is tudja a funkciót [link], mozgásérzékeléssel kombinálva, viszont csak képeket vesz, egymás után 100-at is, tehát gyorsan lapozva mozgókép lesz belőle.
    Egy ilyen megoldással buktattam le a köcsög kutyámat, nem tudtam, a négyből melyik szedi le a kimosott ruhákat a szárítókötélről. :D

    Szóval ha konkretizálod, próbálok segíteni.

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák