Új hozzászólás Aktív témák

  • birno

    addikt

    Eloszor egy Samsung endurance-os kartyat vettem, aztan a supportos rafogta, hogy az mar nem jo, hiaba van az ajanlottak kozott a kisebbik, 128GB-os verzioja, mert a 256GB-os az mar hibas (persze 256-os kartyat nem ajanlanak alapbol...).
    Aztan vettem egy Sandisk endurance kartyat, amit ajanlott a supportos, de azzal is ugyanez van.

    USB-n keresztul tesztelve H2testw-vel brutal lassu, 3.30Mbyte/s, de ez lehet az USB miatt is, azt nem lehet tesztelni, hogy normal uzemmodban valoban mennyivel tud irni ra a keszulek.
    Laptop SD slotba rakva 70Mbyte/s a teszt alapjan, ami boven eleg kell legyen, mivel max video bitrate mellett is elso+hatso kamera 55Mbit/s-es bitrate-et produkal, ami 6.875Mbyte/s adat, tehat ennyit kell tudni irnia folyamatosan.

    Szerintem ez valami firmware hulyeseg lesz, nekem olyan mintha vagy a hardver nem birna a tempot, pl valami belso buffer betelik es dropolnia kell a frameket amiket nem kepes feldolgozni.
    Egy youtube-os review-ba ezt emlitettek, de utana azt is, hogy kesobbi firmware-el javitottak, viszont azota csomo verzio kijott, lehet megint elcsesztek a dolgot.

    Most elvileg tovabbkuldtek a pelda videokat meg infokat a fejlesztoknek, majd meglatjuk mit valaszolnak, ha valaszolnak egyaltalan.

Új hozzászólás Aktív témák