Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    válasz sambenez #27676 üzenetére

    "Viszont azt a feltételezést vissza kell utasítanom, hogy itt bárki bármire rátelepedett."
    Pedig nagyon úgy néz ki.
    Az a magyarázat pedig, hogy "ezekkel van tapasztalata sok embernek" az azért nem állja meg a helyét, mert pl a noname kamerákból sokkal többet adnak el, mégsem azok vannak ajánlva.
    Ami amúgy érthető, de akkor a magyarázatod máris helytelen az okokat illetően.

    "A garminodat sem szólta le senki elsőre"
    Jah, csak az összes létező paraméterébe belekötöttél, kritizáltad, vagy feleslegesnek tartottad. Épp csak azt nem mondtad, hogy egy fos ... ez nálam azt jelenti, hogy leszóltad.
    Meg amúgy nem is a Garminom. Azt mondtam, hogy egy nagyon jó kamerának tartom, több helyről alá is támasztottam, de ha emlékszel, nem is ezért jöttem ide, hanem a tükörkamera miatt.

    "De ha te tudsz ebben az árkategóriában jobbat ezeknél, amit saját tapasztalatból ismersz nyugodtan írj egy beszámolót"

    Nem szeretnék semmi ilyet, és eredetileg sem ez volt a célom. Itt max arról fogok írni,, amit megvettem, és használok, pro, és kontra.

    Jobbakat sem tudok, de hasonlót pl igen. Ott van pl a NextBase, vagy ott a Mio. Vagy ott a Thinkware a premium kategóriában. No meg ott van természetesen a Garmin is, ami szintén egy húzónév. Elég ismert cégek, elég nagy típusválasztékkal, következetesen, elég nagy piaci lefedettséggel.
    És itt szinte meg sincsenek említve. Helyette ki van emelve 2 olyan márka, amik világviszonylatban sehol nincsenek, de legalábbis beírva egy általános (de megbízható, nem reklám alapú) tesztoldalba, nem ad ki rá találatot. 70mai pl nincs közöttük Viofoból is csak 3.
    Míg a húzónevek közül több is megfordult a tesztlabban.

    Ez természetesen nem reprezentatív felmérés, de ahhoz pont elég, hogy felhúzzuk a szemöldökünket, mikor egy olyan topikba tévedünk, ahol kamerákkal foglalkoznak, és ezek a brandek max említés szintjén vannak jelen.

    De van két olyan márka, amikről most hallottam először, és 99%-ban azzal van tele a topik. Na, Te mire gondolnál, az okokat illetően? :F

Új hozzászólás Aktív témák