Új hozzászólás Aktív témák

  • draff

    aktív tag

    válasz BogyóBP #20989 üzenetére

    A kiemelt árnak sokszor a felét maga az image (a szóbeszéd generálta nagy népi hurrá) és a márkanév teszi ki. Amúgy belül ugyanolyan gagyik, mint például a noname-s cuccok, csak hát ugyebár - rajta van a márkára utaló cimke! esetleg valamivel tovább bírja, mint pl. egy Vargáné ...

    Volt már nekem olyan Philips cuccom, amire aztán az volt ráírva, hogy Made in Korea vagy éppen Made in Switzerland az egyik agy kazettás walkman, a másik egy pressokávé-főző). Miközben a Philips maga köztudottan Eindhovenben, Hollandiában van.
    De egyáltalán nem kell elmenni messzire a többi "márkás" cuccal sem, hisz immár semmi sem az, aminek még valójában látszik.
    Csak néhány - a Zanussi és Electrolux jászberényi, a Bosch hatvani, a Samsung jászfényszarui, az Opel győri, az Audi szentgothárdi, a Mercedes kecskeméti, a Levi Strauss marcali, stb. ... és hadd ne soroljam még tovább.
    Lehet, hogy mindegyik csupán gagyi, de ott van a jól hangzó neve, amit a licencéhez felhasználhat.
    Így van ez az összes menő számítógépes cuccal is.
    Az FSP vagy a DELL sem biztos hogy még eredeti.

    A régi P4 233-as MMX gépemben a 2,1 GB-os Quantum Fireball winchester viszont még valódi Japán ... aztán megvette tőlük valami gagyigyártó cég, és most Maxtor néven "repeszt" - valahonnan Vietnamból, Thaiföldről, Singapurból vagy Hong Kongból.

    No meg 2,1-esben manapság már egy pendrive sem az a nagy szám!

Új hozzászólás Aktív témák