Új hozzászólás Aktív témák

  • gabi81

    tag

    Sziasztok!

    Problémám lenne az újonnan vásárolt cuccaimmal ezért írok ide hátha tudtok itt segíteni mert már teljesen off-on vagyok tőle.
    A cuccok amiket vásároltam: Giga f2a88x-d3h, A6400K cpu, 1db 1gigás 1600Mhz-es 1,5V-os Kingston ram (videókártya nincs).
    Összeszerelés után egy hétig teljesen jól működött semmi oc, win8.1, minden alapon, lévén egy "irodai gép lenne", de vitte a fullhd filmeket meg régebbi játékokkal is kipróbáltam, lévén nem volt még APU-val dolgom megnéztem mit tud.
    Egy hét után az egyik este kikapcs, majd másnap reggel bekapcs lett volna de semmi. A ventillátorok felpörögnek, de nem pittyen a ház csipogója, a monitoron nincs jel standby-ba teszi magát. Memót kivesz akkor folyamatosan pittyeg és gondolom értesít hogy nincs benne memória. Az összes slotba végigpróbáltam a memót egyikben sem indul be. Gép teljesen szétszed majd összerak, de semmi. Úgy is próbáltam, hogy vinyót lehúztam róla, meg mindent, csak lap, memó, meg cpu volt benne még a bill-t és az egeret is kihúztam de semmi de az Usb-s egér egyébként világít. Ja, úgy is próbáltam, hogy az alaplap antisztatikus zacsiján a házon kívül összeraktam az alap dolgokat, de ugyanúgy semmi csak a cpu hűtő ventije pörög föl. És még valami, két táppal is ki lett próbálva egy CM430-as és egy XFX650-essel de ugyanúgy semmi (a tápok máshol jól működnek).
    Kérlek valami ötlettel segítsetek.

    just believe in yourself

Új hozzászólás Aktív témák