Új hozzászólás Aktív témák

  • MrDerekas

    addikt

    válasz tpeter77 #52032 üzenetére

    A gigát tényleg sokan szidják. Én sem vagyok tőle elájulva. Volt pár lapom tőlük is, huzamos ideig és ami nekem lejött, hogy nem hosszútávú lapjaik vannak. Nem időtállóak, gyakorta van viselkedési furcsaságuk. Tényleg nem véletlenül olcsóbbak a kategória többi gyártójától (alaplap és videokártyára egyaránt igaz), mert valamivel silányabb alkatrészekből építkeznek. Persze van náluk is prémium termék. Én Asus lapokkal jártam meg többször és nem ajánlom, de nem is beszélek le róla senkit. Hatalmas tömeg használja azokat a lapokat is. Asrock pedig végre feleszmélt pár éve és sikeresen elrugaszkodott a gagyi tendertől. Asrock és Asus kb a mostani preferált alaplap gyártó. MSI-nél gyakorta beüt valami bibi és egész szériák pusztulnak ki. Még a K9 szériánál magam is azokat nyúztam, amd platformon és bizony volt garanciás ügyem velük. Iránymutató lehet ez így összegyúrva, de az igazság az, hogy évek alatt derül ki mennyire volt érdemes vétel valami. Mondjuk ha elhal korán, akkor idő előtt fény derül erre a dilemmára.

    (#52034) edda80 Bios beállítás. Vagy a quick boot engedélyezve van, vagy a full screen logo letiltva. (Kézikönyv lapozgatás ;) )

    (#52035) Enigma1945 Nah ennek örülök! :C Ahogy rokafiu77 is írja vagy 64 bites rendszert tegyél, vagy kiveheted az egy gigás modult. Haszna így semmi, csak fogyaszt :) Szerk: jó sokáig tököltem a pötyögéssel, közben kitárgyaltátok ;)

    [ Szerkesztve ]

    www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html

Új hozzászólás Aktív témák