Új hozzászólás Aktív témák

  • jokeph

    nagyúr

    válasz szimcsi #65040 üzenetére

    Szívesen, nincs mit.

    A BIOS-t minden esetben a gyártói oldalról szedném le (kivéve, ha bármely okból modosított BIOS-ra volna szükség, arra megvannak a megfelelő fórumok, ahol tudnak utat mutatni, ennél a lapnál ilyenre aligha van szükség). :K

    Driver témában én előnyben szoktam a gyártói oldalt részesíteni, ott általában megvan minden a támogatott oprendszerekhez.

    Ha valami esetleg hiányzik a használt oprendszerhez, akkor célszerű az adott hardverelem (hang, lan, usb, sata, stb) gyártói oldalán is körülnézni.

    Én úgy vagyok vele, hogy ilyen régebbi alaplapoknál, felteszem a gyártói oldalról leszedett legfrissebbeket, és ha minden jól működik, nem firtatom tovább, W7-ig ez szinte biztosan szükséges is lesz (pl. nálam Asus P6T Deluxe lapon a W7-hez fel kellett tennem a hang driverét, a W7 meg sem ismerte, míg W10 esetében ez szükségtelen volt - mindent flottul felismert és fel is telepített). :))

    RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing

Új hozzászólás Aktív témák