Új hozzászólás Aktív témák

  • fps8

    senior tag

    válasz inf3rno #22500 üzenetére

    Ezeken a kérdéseken már régen túl vagyok. Bocsi, hogy eddig kiestem a témából, csak közben volt dolog bőven.
    Közben megállapodtam egy árban is a programozóval, szóval szerintem neki fekszünk az ötlettervnek, aztán meglátjuk, hová jutunk.
    Az idő közben felmerült kérdésekre válaszolva:
    Free flow support - kvázi a szoftver nem vállal garanciát semmire, minden a felhasználókon múlik. Nem alkalmazottak lesznek, hanem "kérdező" és "témaszakértő" kategóriába sorolt hétköznapi felhasználók. Ahogy mondod, "szomszéd pistike".
    A garanciáról pedig: szabadon szerkeszthető portfólió (kvázi mindenki számára megtekinthető infócsomag linkekkel, szöveggel, képekkel...), amit a válaszoló maga állít össze. Aztán az árat ő maga szabja meg (pl. percdíjban). Előbb utóbb úgy is beáll, hogy ki-miért-mennyit hajlandó fizetni. Továbbá, akár mondjuk az e-bay-nél: Feedback és csillagozás.

    A témakörökre való felhasználók beérkezése pedig abból a teljesen egyszerű elvből kiindulva magától értetődő, hogy bizony az ember szívesen fogad el pénzt azért, ami számára nem esik túlságosan a nehezére. Valószínűleg előbb-utóbb minden téren kialakul majd egyfajta hierarchia, ahol a népszerű válaszadók tábort gyűjtenek, és meggazdagodnak, a hasztalan "Pisták" meg vagy lemorzsolódnak, vagy felfejlődnek. Nem az a kérdés, hogy egy efféle üzleti szolgáltatásra való alkalmazás használatában megbíznál-e, hanem inkább abban, hogy a számodra fontos információhoz szükséges személy megfelelően meggyőző érvelésekkel, valamint megfizethető árral rendelkezik-e a számodra.
    A másik dolog, hogy a fizetés természetesen e-bay-en keresztül történne, ami alapból garanciát vállal az átverős kifizetések visszaszedéséért.

    Maradt még kérdés? :D

    "War... war never changes"

Új hozzászólás Aktív témák