Új hozzászólás Aktív témák

  • inf3rno

    nagyúr

    válasz sutszi #29537 üzenetére

    Ja hát érdemes naplót vezetni arról, hogy mit eszik, plusz egyéb faktorokról, amikre gyanakszik, meg arról, hogy mennyire rosszak éppen a tünetek, aztán a kettőből össze lehet rakni statisztikával, hogy mit érdemes elhagyni. Viszont elég megterhelő mindent naplózni minden egyes nap hónapokon át...

    Igazából gyrosra meg ilyesmire is működhet a dolog, mert nem muszáj az összetételt nézni, elég felírni, hogy gyros, aztán ha korrelál, akkor látod, hogy a gyros valamelyik összetevője hozza ki. Ugyanígy más ételeknél is kijöhet, hogy valami van benne, ami rossz, aztán ha összehasonlítod őket, akkor talán lejön, hogy mik a közös összetevők, és milyen irányba kell tovább kutatni. A glutén érdekesebb, mert kb. mindenkinek benne van egy átlagos napjában, azért nehéz kiszűrni, hacsak nem tart az ember néha 1-1 hét gluténmentes diétát.

    [ Szerkesztve ]

    Buliban hasznos! =]

Új hozzászólás Aktív témák