Új hozzászólás Aktív témák

  • EmberXY

    addikt

    válasz #33253120 #30116 üzenetére

    A beígért villanyszerelőnek természetesen se híre, se hamva egyelőre, viszont átmenetileg normalizálódni látszik a helyzet némi átszervezéssel.
    Ahogy ajánlották korábban, feltérképeztem a kismegszakítókat lakáson belül, szerencsére a 2 "fő vonal", a bojler és a hűtő és társai külön ágon vannak. A bojler kismegszakítóját lekapcsolva tartom, napi egyszer kapcsolom fel, addig pedig a hűtőjét le. Egyelőre ez bármilyen napszakban működik, és az a napi 15-20 perc áramszünet a hűtőnek sem okoz problémát.
    Egyébként a villanyóráknál szinte mindenhol 16-os kismegszakítók vannak, tuti, hogy nem egyedül küzdök ilyen problémával és erről a tulajnak is nagyon jól tudnia kell.
    A probléma megoldását persze sürgetni fogom amennyire lehet, de több lakóval is beszéltem, náluk nemrég cseréltek bojlert (2 lakásban biztos, ennyiről biztosan tudok), de az újat sehol nem kötötték még be (ők is a "villanyszerelőt várják"), szerintem nem véletlenül, valószínűleg hamarosan kinéz valami fejlesztés ilyen téren, gondolom nem sokáig akarják őket melegvíz nélkül hagyni.
    Így összességében nekem még úgymond szerencsém van, mert így vagy úgy, de tudok használni mindent.

    Up the Irons!

Új hozzászólás Aktív témák