Új hozzászólás Aktív témák

  • Inhouse

    őstag

    válasz AndrewBlase #41617 üzenetére

    Amikor elindítod a folyamatot, akkor még nincs tapasztalatod ezzel kapcsolatban, és úgy vagy vele, hogy miért ne? A végén persze már okosabb az ember. De az idő rövidsége miatt (hagytam elúszni), a kormányablakba foglalás is csak 2 hét múlva lehetséges szabad időponttal.
    Ja az kimaradt, hogy voltam a teraszon is, ott jó volt a fény, világos a fal, de a nemesvakolat sem jó...akkor rakok fel egy lepedőt...az sem jó!!! Csak fal lehet...áááá
    Látszik, hogy sok munkaóra van benne, van pl. olyan része, ami felismeri, hogy éppen jogsit fotóztál, és felismeri a számát is. De az egész egy nyögvenyelős, idegesítően bonyolult és feleslegesen sok ismétléssel járó folyamat. A kezelhetetlen hibák pedig, hogy nyomj billentyűkombinációt a cookiek törlésére pl., azután, hogy kompatibilitási vizsgálatot csinál mindenre kiterjedően az elején...ehh...illetve ugyanarra a hibára futás félóra alatt többször, majd egyszer csak újra működik. Persze a telefonok az ügyfeleknél vannak, azzal nem tudnak mit kezdeni, de nem azok minősége a gyenge pont.
    Kicsit vicces volt (nekem), hogy amikor végre sokadjára, egy elb.szott fél nap után kérdezi, hogy jó lesz-e ez a kép szerintem (tehát már megfelelt, elfogadta a rendszer, csak az én áldásom kellett), talán visszafogtam magam és nem azt mondtam, hogy lesz.rom, csak legyen készen... :) Egyébként valószínűleg ez a kép bekerül ebben a felbontásban valami komolyabb rendszerbe, különben nem lenne értelme ennyit vacakolni vele ahhoz a körömnyi jogsi nyomathoz...ja és fekete-fehér kép készül.
    Az utolsó sikertelen esetnél annyit mondtam az ügyintézőnek az összes szoba, és terasz végigjárása után, hogy most éppen nem tudok egy másik házat építeni, hogy egy jó képet tudjunk csinálni...akkor ugrott be, hogy "jó vicc volt", de nem is kell, mert van a közelemben másik ház, hátha. Anyósomék nem színeskednek a falaknál és hatalmas ablakaik vannak a napsütés irányába, nekünk meg pont arról van a terasz van, ami árnyékol, bár ez eddig nem volt gond...na, és ez be is vált. :)

    [ Szerkesztve ]

    Üdv Inhouse

Új hozzászólás Aktív témák