Új hozzászólás Aktív témák

  • E.Kaufmann

    addikt

    válasz C. s. #108786 üzenetére

    Nincs különbség, mindkettővel láttam már vackot, igaz ami normásliasbb volt az főleg egyenes volt (vékony bevágásokkal), de igazából, ha nem nagyon bántja az ember, akkor mindegy, úgy is inkább az anyaga számítana, de a Geniushoz úgy se fog aranyozottat venni az ember.
    A PC-hangszóró közöttihez jók az olcsó kész megoldások, tényleg azért szemmel látható mi az igényesebb, mi az igénytelenebb.
    A két hangfal közé én magam reparáltam kábelt. Vettem két szerelhető RCA csatit, meg vastagabb direkt hangszóróhoz való (de nem audiofil túlárazott) szigetelt és sodort rézkábelpárt, kis forrasztás és kész (az a lényeg mindkét végén ugyanúgy kösd be a két eret, ne változtasd meg a sorrendet, más nem számít), de ha veszel egy sima egyes (ha nincs a helyi hypermarketben de jó olcsó akkor a kettes vagy hármas ) RCA-RCA végű kábelt és kis hangerőn nem lesz gond. Nagy hangerőn már számíthat, ha nagy az ellenállása a kábelnek. Vannak azért vastagabb RCA-RCA kábelek készen, de lehet drágábbak, meg azok általában vastagabb koax kábelek, ami felesleges.

    [ Szerkesztve ]

    Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!

Új hozzászólás Aktív témák