Új hozzászólás Aktív témák

  • Vertigo18

    addikt

    Üdv!

    Az "egér probléma" topikból ide küldtek:

    "Fura helyzetben vagyok... Egérrel kapcsolatos problémám van, ami biztos, hogy nem az egér hibája. Azonban nem találtam erre alkalmasabb topikot a hibám előtárására úgy, hogy arra esetleg megoldás is érkezzen.
    Tehát adott egy MantisTek egér, ami igazából nem releváns, majd később kiderül miért. A számítógépen kiterjesztett monitorokat használok, azonban játék előtt mindig egyképernyős módba váltok. Azonban azt tapasztaltam, hogy bizonyos játékokkal, ha egy ideig játszom (változó, hogy meddig), egy idő után elkezd furán viselkedni az egér, duplázhúz. Ilyenkor kilépek a játékból és azt tapasztalom, hogy az asztal közepére vitt egérmutatóval, ha egyet kattintok, akkor nem történik semmi (miért is történne, hát üres terület...). Azonban, amikor ezt másodszorra teszem, akkor két "egységnyit" leugrik az egér mutatója! Nem is értem... Ezek után elhúzom BÁRHOVA a mutatót és kattolok egyet, az rendesen viselkedik, ahogy kell, de a második (páros) kattintásra ISMÉT leugrik két egységet. Tehát nem ugrik egyet lefelé, hanem látható, ahogy kettőt ugrik lefelé.
    Ez addig marad így, amíg újra nem indítom a gépet, ami ugye szoftveresen megint nem egyszerű dolog, hiszen elsőre még rákattolok a start menű gombjára, de másodikra már hiába megyek a "Főkapcsoló" gomb fölé, amint rá szeretnék kattintani, az "aláugrik"...

    Próbáltam egércserével, mindegyik egér ugyanígy viselkedett... Valami szoftveres gond lehet, de nem tudom megfejteni, hogy micsoda..."

    Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!

Új hozzászólás Aktív témák