Új hozzászólás Aktív témák

  • RayMckurt

    csendes tag

    Sziasztok!
    Az alábbi témában kérnék segítséget: gépem egy kicsit újítva lett és a régi 7-es után fel lett rá rakva a 10-es win. Egy pár hónap után úgy döntöttem hogy meg akartam nézni egy cd tartalmát és ekkor döbbentem rá hogy nem látja a win az optikai meghajtót: Samsun Writemaster sh-222bb
    Bios látja ott minden ok. A neten található infók alapján kell egy driver és kész. Kerestem kutattam(mindenfajta driverscan-es hülyeségeket is kipróbáltam végső elkeseredésemben), de ami használható lenne az kiírja hogy nincs meghajtó(Samsungnak nincs a hivatalos weblapján ehhez driver).
    Leírásokban semmit, egyedül egy youtube-os how-to volt hasznosnak tűnő de ott elakadtam, mivel nem találtam olyan hibaelhárítót hogy hardwares and devices(lehet hogy a winem nem tartalmazza?)
    Eszközkezelőben még listában sem adja ki a DVD lehetőséget ha manuálisan akarnék hozzáadni eszközt, nincs új hardver azt írja ki.
    Valaki valami okos ötlet?

    Shuttle AB60N - Intel Pentium 4 3Gh Northwood - 1 Gb Kingmax Superram Pc 3200 - Leadtek Winfast A400Gt TDH (Gf 6800 Gt) -Gembird 600W - Plextor PX716A - Sound Blaster Live! 7.1 24bit - A4 Tech NB30 - Sony CPD G520 21'' CRT - a többi túró!

Új hozzászólás Aktív témák