Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    válasz bubumaci68 #25145 üzenetére

    Ehhez először is kelleni fog a korábban ajánlott particiós progi, amivel vissza kell állítani a particiók induló struktúráját. A linkelt oldalon a legalsó hivatkozás egy boot CD képfileja, amit ha kiírsz, és arról bootolsz, lesz egy lemezről indítható és futtatható partíció kezelőd.
    A rejtett particióról a telepítés F11 vagy F12 gombokkal kell hogy elinduljon, elvben elképzelhető, hogy maga preinstall rendbeteszi a partíciókat, de ekkor a korábbi telepítésed, és érthető módon a munkáid is elvesznek.
    Szerintem így, vagy úgy, de keress egy náladnál jobban hozzáértőt. Elvben, ha nem törölted és írtad felül a korábbi telepítésed, akkor kimenthető róla minden, majd egy új win install után szépen visszamásolható.
    De ehhez szükség van egy másik gépre is egy másik vinyóval. (vagy egy másik USB külső vinyóra)
    Nem egyszerű a dolog, de kis rutinnal nem lehet elrontani. Viszont mindenképp olyan ember csinálja, aki már csinált ilyet, különben minden elvész, ha egyáltalán a szükséges adatok megvannak még.

    szerk: Még arra is van esély, hogy a korábbi, felinstallált windowsod simán elindul, ha mindent külön partícióra mentettél, akkor a Linux struktúrákat törlöd, aktívvá és elsődlegessé teszed a win particiót, MBR és ennyi ;) Nem komplikált, de csak annak, aki már csinált ilyet!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák