Új hozzászólás Aktív témák

  • Spet

    addikt

    válasz szab.tam #12403 üzenetére

    Nem akarok kötözködni, ha már azt mondják, hogy nem ad képet, akkor már nagy valószínűséggel, már indításkor nem ad képet (bocs ha rosszul veszem le.)

    De akkor nézzük szakmailag:
    1. monitor halt meg
    2. a monitor kábel halt meg.
    3. a videókártya ki-be rakása közben (hisz ki tudja mit csinált a géppel nem írt róla semmit), a csatlakozójánál eltört valami forrasztás és ezért nem jut át a kép.
    4. megdöglött a GPU
    5. megdöglött az alaplap.

    Nos hogyan lehetne mindezt kideríteni? Úgy hogy szerzünk egy másik monitort, lapot (ha van alaplapi kimenete akkor arra rákötve a monitort), kártyát, kábelt és leteszteljük őket hogy úgy megy-e minden tökéletesen.

    Jah, elfelejtettem, nem mondott semmit a felhasználó, hogy adott-e a gépet valami csippanó hangot (hisz lehet hogy nincs bekötve alaplapra hangszóró(, így akár a CPU is meghalhatott.

    Itt hozzátenném, hogy ez már igencsak nem indulo gép probléma nem VGA probléma

    Nem volt írva, hogy terhelés alatt omlik össze a gép vagy netezés alatt, eseteleg voltak-e már előjelek pl. csikozott a kép.

    +1: Volt nekem egy 5200-es geforce-m ami egyik nap működött másik nap már nem adott képet sehogy, előjele nem volt, egyszerűen megfőtt a kártya mivel az passzív hűtésű volt.

    Lehet, hogy szegény monsterbeats-nél is megfőtt a kártya mert nem mozgott eleget a levegő a házba.

    Remélem ez már eléggé szakmai hozzászólás volt (eddigi leghosszabb hozzászólásom a fórumon), ha esetleg sértette volna személyed bármi nevű megnyílvánulását akkor bocsánat.

    Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco

Új hozzászólás Aktív témák