Új hozzászólás Aktív témák

  • A_ScHuLcZ

    addikt

    Sziasztok!

    Párom gépében egy Sapphire 4870-es 1GB-os kártya dolgozik, és amikor játszik, akkor biza igen hangos a gépe, mert nagyon felpörög a VGA hűtője. Sajnos a CCC-vel manuálisan nem lehet leszabályozni, pedig nálam pl működik, erről már korábban írtam is ide hozzászólást.
    Tudom a legtisztább megoldás egy normális hűtő vásárlása lenne rá, de most próbálok valami költséghatékony megoldást kiagyalni, mert lehet nem marad sokáig a gépében a kártya. (én cserélni szeretném a 4890-esemet, amin Alpenföhn hűtő van, tehát 0 hang, ezt szánom az ő gépébe, én pedig vennék helyette valami. Ez egy másik kérdés, hogy mit? :) A 7850-essel szemezek, csak kicsit drága, lehet most nem férne bele a keretbe és okosabban teszem, ha inkább spórolok rá)

    No de visszatérve az eredeti problémára valami költséghatékony hűtési megoldáson gondolkodtam, még pedig hogy átkötöm a ventijét közvetlenül a tápra fix 5V-ra, úgy biztos nem lesz hangos. De az előbb GPU-Z-vel logoltattam 1 kicsit a hőmérsékleteket miközben játszott, és bizony elég meleg ez a kártya, lehet megfőne, ha átkötném fix 5V-ra a hűtését, nem?
    Log: link

    "I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."

Új hozzászólás Aktív témák