Új hozzászólás Aktív témák

  • Hunork

    veterán

    Üdv!

    Már rég jártam itt. Talán lesz egy kis keret VGA bővítésre. Adatlapomon a gépem, proci i3 2100, RAM bőven van, táp kiváló.
    A gondom, hogy a GTX550Ti (OC ráadásul) nagyon bevált, FHD-ban tolom a gammákat, igaz utóbbiakat Medium beállításon, árnyék meg Low.
    Kérdésem, hogy mire lenne úgy fejleszteni, hogy valóban látható legyen a különbség? Pénz kevés, nyilván megpróbálom a karit eladni vagy beszámítani.

    És nyilván 2GB kártyát vennék, ha már rászánom magam. Elsődlegesek a játékok. És hogy a proci mit hajtana ki rendesen. Korábban a GTX560 érdekelt, de nagyon nem látok újonnan. És AMD nem jöhet szóba, ez nálam egy dili. Még a GTX650Ti is remeknek tűnik, de az sem győzött meg tesztekben, bár ott már egyes oldalak 30%-os gyorsulást állítanak. Ez igaz lehet? :F

    Amúgy ezt néztem ki, árban ez a plafon, sőt... :(( gtx560ti

    Ami érdekel, hogy tesztek ide vagy oda, mennyivel jobb a teljesítmény játékok alatt a két versenyzőnél, vagy inkább várjak, míg jön egy újabb széria, és lemennek lassan az árak?
    Várok minden építő tanácsot! :R

    "Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut

Új hozzászólás Aktív témák