Új hozzászólás Aktív témák

  • Mosqu!to

    addikt

    Sziasztok!

    Van egy elég nagy problémám, amire nem találok megoldást.

    Környezet: Radeon 290, 14.7 RC3 driver, Win 8.1

    A videókártyának három kimenetét használom:
    - Displayport - Monitor display port (elsődlegesen használt kijelző)
    - DVI - TV HDMI (másodlagosan használt kijelző)
    - HDMI - erősítő HDMI (hang)

    Abban az esetben, ha a monitor megy, nincs semmi gond. Ha a tv-t bekapcsolom, és tv-zek rajta, még mindig minden rendben, azonban ha bekapcsolom mellé az erősítőt, miközben a TV-n nem a gép asztala látható, hanem műsor megy, akkor a monitor állandóan elveszi a képet, ugrál, valamint hangom sincs.
    Ha fennáll a hármas együttállás, vagyis monitor-tv-erősítő minden pc-re van kapcsolva, megint rendesen működik.

    Hogyan tudnám megoldani, hogy ne őrüljön meg amikor a tv-n tv adás megy, és közben az erősítőn a gép hangját akarom hallani?
    Továbbá ha ki van kapcsolva az erősítő, a gép azt látja, hogy nincs audióeszköz, és az asztal sarkában piros x-szel látható a hang. Be lehet valahogy állítani, hogy azt észlelje, hogy van audió eszköz?

    Végül: a gép az erősítőt is monitorként kezeli, kiterjeszti rá az asztalt. Ha letiltom a képernyő vagy asztal megjelenítését arra az eszközre, akkor a hang is eltűnik vele együtt. Be lehet ezt úgy állítani, hogy a hang megmaradjon, a képi megjelenítés viszont ne legyen?

    Remélem van valakinek ötlete :)

    Előre is köszi,
    Mosqu!to

    Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.

Új hozzászólás Aktív témák