Új hozzászólás Aktív témák

  • martin.p

    tag

    Sziasztok!

    Vettem egy Club3D HD4890 videókártyát egy másik oldalon. (Sajnos, újra elkövettem ezt a hibát. :W )
    Viszont beszerelés után rögtön figyelmes lettem arra, hogy így "folyik" a kép. Konkrétan nem tudok leírni a jelenséget, mivel még nem láttam ilyet, de nem csíkoz, mint pl. ez , hanem így "remeg" a kép. A képek széleinél olyan, mintha a külső színt (pl. fehér) bele tolná a kép széleibe. Enyhén látható ez a folyás, csúszkálás, viszont engem nagyon zavar. A srácnak írtam, hogy rossz a kártya, elsőnek bevallotta, hogy valóban rossz, majd mikor arra kértem utalja vissza a pénzt, és saját költségemen visszaküldöm a kártyáját, azt mondta, hogy semmi baja a kártyának. Hiába világítottam rá, hogy előtte bevallotta, hogy neki is rossz volt, még le is írta, hogy mikor, milyen helyzetben volt az.

    A kondenzátorok látszólag rendben vannak. Viszont szétszedtem a kártyát, mivel terhelés nélkül 100 fokos volt. Paszta helyett kis kavicsszerű darabkák voltak benne, ezeket nehezen kiszedtem. Szépen újrapasztáztam, terhelés közben sem megy 70 fok fölé, pedig "melegedős" videókártya.
    Viszont ez a folyás továbbra is fennmaradt. Értek az elektronikához nagyjából, én arra tudok tippelni, hogy mivel így használta előttem, ezért a hőfok miatt valamilyen forrasztás, vagy ón engedett el ott bent.

    Egy hete szenvedek vele, minden megoldás nélkül. Szerintetek ilyen esetben kuka ez a kártya?

Új hozzászólás Aktív témák