Új hozzászólás Aktív témák

  • giornalista

    senior tag

    válasz Carasc0 #22015 üzenetére

    végül is csak ennyit mutattak a pályából, elvileg erről szólt volna, ehhez képest egy kis részén van valami parázs, de amúgy ugyanolyan a térkép, mint az összes többi.

    egyébként is, ez a DLC... hát, hogy mondjam. találjunk már egy új textúrát az alapjátékhoz képest :) ez szó szerint egy "expansion" pack lett, kaptunk még néhány ugyanolyan térképet, amilyenek eddig is voltak. St. Quentin Scar-változatok, az egyiken parázs van, a másikon meg pipacsok. ugyanaz a templom rom, ugyanazok a házak, minden.

    egyedül Fort Vaux tűnik érdekesnek, újnak.

    a BF3 map design nekem nagyon tetszett, a 4 már kevésbé, de szódával elment. az 1 viszont annyi mindent rúgott fel és annyi mindent változtatott meg, hogy nekem már egyszerűen nem tetszik. Giant's Shadow szintén ugyanez. a pályák közepén összeszűkülünk, nehogy már flankelni lehessen, nehogy már kevesebb robbanás legyen a C pontoknál (középen), mint a trailerekben. szerintem ez nagyon gáz.

    de nézhetjük a pocsék, lebutított új conquest szabályrendszert, az értelmetlen, bosszantó behemótokat (a 3-ban miért nem volt ilyenekre szükség? csak nem a normális map design és a jó szabályrendszer miatt?), a fél évvel megjelenés után bevezetett, szintén teljesen alapszintű, fantáziátlan fejlődési rendszert, az elszúrt Batlepack-rendszert vagy azt, hogy most már te mondod meg, hogy merre húzzon a fegyvered, milyen legyen a recoil. nincs weapon customization, nincs soldier cusomization. egy nagyon leegyszerűsített, "accessible" játék lett a Battlefield 1, ha előre tudom, hogy ilyen, talán meg sem veszem (ahogy a Hardline-t sem).

    csak az a gond, hogy azon játékosok számára, akik több száz órát ölnének egy játékba, az ilyen "accessible" feature-ök többé-kevésbé élvezhetetlenné teszik a terméket. ahogy mondtam, két hónap után léptem be. nem volt a csuklómban a játék, szóval spawn-in után rögtön eldobtam egy gránátot, érzésre. 2 másodperc, kill :D ezzel indult a játékom két hónap után. elhiszem, hogy ez sokaknak bejön, de nekem nagyon nem.

    sajnos ma már nem fér bele, hogy egy új játékos (teljesen új) hetekig csak tanulja a játékot, azonnal kell a sikerélmény. nekem anno belefért, hogy a BF3-ban hónapokig golyófogó voltam, hogy aztán kitanuljam a játékot és public servereken gond nélkül legyek nagyon jó. ennyi idő ma már nincs, ezt tudomásul is veszem, ahogy mondom, jó szórakozást, akik játszanak vele.

Új hozzászólás Aktív témák