Új hozzászólás Aktív témák

  • ForRedGlory

    félisten

    válasz Popes #39030 üzenetére

    A legfontosabb dolog szerintem (parszaz ora tankozassal a hatam mogott) az, hogy tanulj meg vakon tolatni. Ha gaz van, akkor fust ki es egybol rukverc. Mondjuk ehhez beteve kell ismerni a palyakat. Neha tolatas kozben is van meglepetes kill, amikor atmesz valakin. :) Ne allj neki megfordulni, mert lassan fordul a tank es kilonek. A celzasra meg ra kell erezni, de az szerintem BF1-ben pont nem olyan konnyu. (Mondjuk a BF4-hez nem tudom hasonlitani, mert az a jatek a szememben szar). Aki "pro" az mar a repoket is le tudja vele loni. :D

    (Multkor elso ket lovesemmel leesett az egrol ket gep es 5 kill volt a vege. Persze ez nem csak tudas, baromi nagy mak. Aki olyan hulye, hogy celkeresztben repul, meg is erdemli. Nem szeretek repulot loni, mert utana a verpistike csak ram fog vadaszni es tankkal nem nagyon lehet elbujni a repulok elol.)

    Kulso nezetben mozogj es loj tavolabbra. Plusz kulso nezetben szep nagy reszt latsz a palyabol. Belso nezetet csak szukebb helyeken hasznalj, mert abban sok mindent nem latni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák