Új hozzászólás Aktív témák

  • Kucsek

    aktív tag

    A játéknak vannak hibái és lesznek is, semmi kétség.
    Itt a fórumon elégedetlenkedőket kérdezem. Szerintük mi lenne a jó? Mit hiányolnak?
    OP a tank? A többiben is az volt. Csapatmunka kell és kellett az elpusztításához. Ja, hogy az nincs, ez nem game hibája. A Bf4-ben a BTR úgy gyorsul mint egy sportkocsi. Ha egy II Vh-s játék lenne mit tennétek egy Tigris ellen?
    Azt el tudjátok mondani mi nem tetszik, de úgy látom az igényeitek terén már nem nem vagytok biztosak a dolgotokban. De az is lehet, hogy csak féltek kiadni nem kicsi összeget, mert mi van ha sokaknak nem tetszik mint pl a Hardline vagy a SW. és alig játszanak vele.
    Mégis mit várunk? Szivárványt fingó unikornisokat?
    Félreértés ne essék, nem védeni akarom a fejlesztőt és a termékét,vegyes érzelmeket táplálok ezidáig a játék iránt. De ebből az "1" pályából ne vonjunk le messzemenő következtetéseket.
    Viszont azt tudomásul kellene venni, hogy ez a játék már nem feltétlenül a mi korosztályunk igényeit szeretné kielégíteni. Még akkor sem, ha a téma választása esetleg erre utalna Lehet, hogy kiöregedtünk.
    Mi, akik a korábbi részeken és a tradicionális CoD-on (1-2-4-5) szocializálódtunk, mindig kétkedve fogadjuk a radikális változásokat és ez ilyenkor látszik igazán.
    Mérlegeljétek a további lehetőségeiteket is, ha már ráuntatok az előző részekre.

    [ Szerkesztve ]

    Neked Kell Lenned A Legeslegjobbnak, Mert Ha Szar Vagy Akkor Lenyomnak!!!!

Új hozzászólás Aktív témák