Új hozzászólás Aktív témák

  • Target78hu

    aktív tag

    válasz }{3@Đ$}{0ot #13524 üzenetére

    Tölle szerintem nincs mit tanulni ,mert képtelen emberi módon kommunikálni és megfelelő tiszteletet nyújtani mások felé az ,pedig hogy 1vs1 ben"űgyes" nem jelent semmit ,hisz a BF2 csapatjáték bármilyen meglepő is!
    1vs1 ben nem kell figyelni a körülötte lévő eseményekre és ha efajta stílusban játszik publikon ,akkor gyakorlatilag totál haszontalan a csapatnak hisz nem támogatja ill nem védi a társait ,mert MAGÁVAL és 1 ellenséggel van elfoglalva...
    A légimóka nemmegy nekem és ezért is lehet "sértő" felé nézve a véleményem(nem célom) ,hogy mit képzelek én egy "ingyen frag" (ahogy a tisztelt kollega szavait idézzem) ,hogy minősítem ,de jó magam UT és fear combatban "nevelkedtem" és elég sokszor nem az utolsóként végeztem +mindenféle makró és script használata nélkül ,ezért is érzem talán a BF2 ben a futrinka módot közelinek.
    Akiktől meg érdemes tanulni a helizést az myloo és fonakék ,mert rendes körülmények között (repülő,légvédelem,pánzélosok,gyalogság) is képes helytállni és persze nem utolsósorban teljesen korrekt emberek (nem nyalok ,csak eddigi tapasztalatom ;))!

    hkv.hu

Új hozzászólás Aktív témák