Új hozzászólás Aktív témák

  • gabipaci

    addikt

    válasz myloo #17195 üzenetére

    Nem kell harapni, KisFonák úgy értette (szerintam) hogy nem az adminora volt panasz, hanem ha nincs fent admin, akkor emberekkel elszalad a ló. (nem a paci)

    És ezt jelen esetben csak álnéven, vagy cc segítségével lehet nyomonkövetni, mert a demo file-ok nem elérhetőek pillanatnyilag

    Az hogy a harc hevében Te nem adminkodtál, az maximálisan elfogadható, mert mint már írva lett, a lehetőségeinkhez mérten adminkodunk, de első számunkra is a szórakozás.
    Sajna nem voltam ott, de ha arra volt idő, hogy leálljatok kakaskodni, akkor nem értem az egészet, egy !k-et sem tart tovább beírni.
    Azt meg végképp nem tudom elképzelni, hogy egy Ciry/Target/Mack/stb kaliberű ember szavára ne adjak rögtön kick-et.
    Mert ha "hazudnak" úgyis kiderül, és egyiket se úgy ismerem, hogy eladná a lelkét egy pillanatnyi előnyhöz jutásért. Elég viccesen nézne ki, ha átverne valamelyik, és aztán legközelebb is megkérne valamire... Biztos segítenék, aha.

    Ha Neked volt itt valakivel negatív tapasztalatod, a szíved joga ellentmondani neki, én sem adnék második esélyt bizalom dolgában.

    Abban nem értek egyet, hogy ha valakit lelőnek a hajón, várjon 10mp-et...
    Nem azért vannak a szabályok, hogy bárki is egy kiskaput kapjon, letámadja a hajót, aztán a következő körben meg azt mondja, támadjátok ti is. Mert az ilyenek ki is lépnek hamar, ha a szopott f@sz rossz végén állnak.

    El lehet itt viccelődni, meg játszani a szavakkal, hogy ez csak game, ne vegyétek komolyan, de ezt miért nem a szenvedő fél mondja sosem?
    Vannak emberek, akiknek nincs napi 25 órájuk arra hogy bf2-t nyomjanak (félre ne értsd, tudom hogy Neked sincs) ezért jó, hogy van egy hely, ahol összejöhetünk, ami egy biztos pont abban az esetben, ha játszani akarunk.
    Én máshová nem is járok. De szomorú azt tapasztalni, hogy ekkora a fejetlenség, és még a végén azoknak kell meghúznia magukat, akik törzsvendégek.

    Az üzenet nem a Te b@sztatásodra jött létre, csak egyszerűbb volt így általánosságban leírni.

    Ciry:
    "Én időnként " -=KIS_FoNaK=-" néven szoktam tolni"
    Én meg időnként gabipaci néven vagyok :))
    Azzal sem tudok eleget játszani, de az álnevem Mátyás Király lenne.

    Logitech hardware tester

Új hozzászólás Aktív témák