Új hozzászólás Aktív témák

  • Odyn

    csendes tag

    válasz -=KIS_FoNaK= #17204 üzenetére

    Sziasztok!

    Target, és mindenki aki mackósajt "pártján állt" az elmúlt pár nap civakodásaiban, mondanék valamit. Őszintén szólva nekem az úriember az első perctől unszimpatikus, így nyilván nem vagyok pártatlan, de van itt egy-két dolog, amit nem szabad figyelmen kívül hagyni. Annak ellenére hogy nem csípem, sosem kritizáltam, vagy cseszegettem publikusan, bármit is csinált, vagy mondott rám/ránk... ez lessz az első alkalom. Nem egy forrásból hallottam, hogy folyton baja van valakivel, vagy valamivel, és ez a fórum pár napnyi figyelemmel kísérése után beigazolódni látszik. Kövessétek vissza a felvetett témákat és látni fogjátok hogy majd az összes vitát ő szította. Dícséretes dolog, hogy van valaki aki figyelemmel kíséri a szerver életét, és igyekszik vigyázni a rendre, annak ellenére hogy nem admin, de Myloonak adok igazat abban, hogy ha admin lenne, csak úgy hullanának a játékosok.

    Nézzük csak azt hogy (ha jól emlékszem) ő volt az egyik hangadója a warunk PoE-s map utáni a minket érő kritikáknak, vagy inkább rágalmaknak. Mindamellett Myloo amikor kirúgta a gyereket az "egyik poes" kérésére azt bizony megalapozottan tette, mert a játékostárs igenis Campelte a bázist. Közvetlen a kick után lelőttem mackósajt kolegát Windfarm felett, és kikelt magából hogy engem miért nem rúg ki, meg hogy támadom a bázist. 2-3 nap alatt 2 alkalommal kelt fel ellenünk maci, és mindkétszer szó nélkül hagytuk a dolgot, nem akartunk beszállni a veszekedésbe, de az, hogy ennek folyományaként már nem csak PoE2HU-s is kellemetlen helyzetbe kerüljön azt elnézést, de nem hagyhatom szó nélkül.

    Valamiért a kolega berágott ránk PoE2HU-sokra, és nem tudja túltenni magát rajta, annak ellenére, hogy nem bántottuk soha!

    Kérek mindenkit hogy tartózkodjon attól, hogy egy álláspont meghallgatása után rögtön véleményt alkosson mert annak az lessz a vége előbb-utóbb amit pont el akartok/akarunk kerülni.... kiürül a Class.

    Nem ismerem az "új" classosokat, nyilván sokan vannak az "új" törzsjátékosok amióta kihagytam néhány hónapot, de egy időben én is sokat jártam erre, és nem hiszem hogy akár Fonákék, akár Cyri, Gabipaci, vagy Myloo úgy ismert volna meg engem (vagy bármelyik PoE2HU-st), hogy lépten nyomon megszegem a szabályokat, sírok az adminnak, vagy bunkózom az emberekkel. Én pusztán a csapatomat, a barátaimat, és a magamat ért támadásokra reagálok, ha egyáltalán van értelme reagálni.

    Kérlek titeket, hogy gondoljátok át jól a leírtakat mielőtt írtok, mert van benne tanúság dögivel. Inkábba Box menjen a szerveren, mint a szájkarate a fórumban.... Jó játékot mindenkinek a továbbiakban is.

    Üdv... Odyn

Új hozzászólás Aktív témák